Dobro došao

budući svjetski putniče!

Ako tražiš cosy & friendly mjesto za boravak u 📍 Splitu, na dobrom si mjestu. 
Design Hostel 101 Dalmatinac pravi je izbor za tebe i tvoju ekipu.

Fun, cosy & friendly

Tražiš mjesto u Splitu s najboljom vibrom?

Ne traži dalje od Design hostela 101 DALMATINAC – mjesta koje vrvi zabavnim, opuštenim i ugodnim Gen Z putnicima iz cijelog svijeta.

Koliko poznaješ hrvatske OTOKE?

Uberi ovo: hostel ima 90 udobnih kreveta u 17 soba. Svaki od kreveta na zidu ima nacrtan jedan hrvatski otok s najvažnijim informacijama o njemu. (Fun fact: Hrvatska ima 1.244 otoka!)

Super LOKACIJA

Ako dolaziš u Split avionom ili automobilom, nema šanse da se izgubiš ili upadneš u gužvu jer smo smješteni na jednoj od glavnih prometnica na ulazu u grad. Od centra Splita i Dioklecijanove palače pod zaštitom UNESCO-a ili od najpoznatije pješčane plaže Bačvice, udaljeni smo samo 10 minuta vožnje autobusom (stanica udaljena 3 min od hostela) ili 25 minuta chill vožnje biciklom.

Ivan & Ivanka

Par riječi o pravim MVP-ovima našeg hostela – Ivanu, vrhunskom domaćinu, i Ivanki, našoj čarobnici u baru. Oni su ti zbog kojih ćeš se osjećati kao da si doma. Vjeruj da Ivanka kuha bolje nego baka i mama zajedno.

Samo tvoja KUPAONICA

Samo tvoja KUPAONICA
Svaka soba (!) ima svoju privatnu kupaonicu, tako da nema straha da ćeš morati dugo čekati svoj red za osvježenje. Još jedan detalj što se soba tiče, bilo da putuješ sam, s ekipom ili čak s obitelji, imamo opcije za sve vrste grupa.

Bez stresa oko PARKINGA

Bez stresa oko PARKINGA
Jesmo li spomenuli da na raspolaganju ispred hostela imaš besplatan privatni parking? Kad se odlučiš istražiti okolicu Splita, brzom cestom izbjegneš sve gradske gužve i za čas se uključiš na autocestu A1.

 

“Design hostel 101 Dalmatinac je nešto kao kuća putujuća. Dođeš kao stranac, odeš pun dobre vibre i novih prijatelja”

Design hostel 101 Dalmatinac

može biti tvoja splitska baza

Ne razbijaj dalje glavu i klikni na BOOK NOW. Strateški dobra lokacija, prostrane i uredne sobe, kompletan sadržaj koji ti treba i najvažnije dobra energija su dovoljni za odabir 101 Dalmatinca. Bilo da dolaziš sam, s ekipom ili obitelji…

Double Trouble or 
Twin Bliss Room

Privatna dvokrevetna (ili Twin soba) s kupaonicom

Putuješ s partnerom ili prijateljem? Solo si i nije ti do small talka s cimerima. Naše dvokrevetne ili twin sobe imaju udobne krevete i privatne kupaonice. Samo biraj: bračni krevet ili odvojeni twin krevet. Pristup kuhinji, dnevnom boravku i ostalim zajedničkim sadržajima je uključen u cijenu.

Quad Squad

Privatna četverokrevetna soba s kupaonicom

Okupi ekipu! Naša privatna soba ima mjesta za četvero, svaki krevet (osim ilustracije i opisa jednog otoka) ima svoju lampama i stanicama za punjenje uređaja. Privatna kupaonica je također dio sobe. I ne zaboravi, zajednički sadržaji: kuhinja, dnevni boravak, stolni nogomet i bar su otvoreni za sve goste – pronađi vaš kutak za opuštanje nakon dana punog avantura.

Family Fun Zone

Privatna 6-erokrevetna obiteljska soba s privatnom kupaonicom

Imaš veliku obitelj ili ekipu? Blago ti se! Naša obiteljska soba sa 6 kreveta ima dovoljno prostora za sve, pa i opuštanje. 3 kreveta na kat s lampama i stanicama za punjenje osiguravaju udobnost i mir, dok privatna kupaonica s tušem unutar sobe znači – nema puno čekanja. Zajednički sadržaji (kuhinja, dnevni boravak i bar) su vam na raspolaganju.

Dorm Life aka Studentski život

Bed in 6-bed Mixed Dormitory Room with Private Bathroom 

Iskusi studentski život u jednoj od naših spavaonici sa 6 ležajeva. Svaka od njih ima 3 udobna kreveta na kat s vlastitom lampom i stanicom za punjenje. Možeš rezervirati samo 1 krevet ili više njih, ovisno kolika ti je ekipa. U spavaonici je i privatna kupaonica s tušem. Zajednička kuhinja, dnevni boravak i bar dostupni su vam za druženje solo ili s drugim budućim svjetskim putnicima.

Design hostel 101 Dalmatinac

ti nudi sve 
ove cool 
sadržaje: